MarFis MMT

Marketingtools en diensten

De juiste marketing op het juiste moment

MarFis is dé marketingmanager voor de fiscale sector. Wij bieden dan ook alle mogelijke diensten op het gebied van marketing aan. Hoe we dat realiseren? Door ons grote professionele in-house team én door samen te werken met verschillende ‘preferred partners’: partijen die gespecialiseerd zijn in verschillende vormen van marketing.

Marketing diensten

MarFis MMT

We bieden zowel online als offline marketing aan. Mensen besteden meer en meer tijd online. Dit betekent dat ook uw doelgroep steeds meer online te vinden is. Met online marketing, ook wel digital marketing of internet marketing genoemd, kunt u uw doelgroep bereiken en omzetten in klanten. De voordelen van online marketing zijn groot: door targeting kunt u heel specifiek uw doelgroep bereiken, conversie is eenvoudig te meten en online adverteren is vaak goedkoper dan offline. 

 

Dat online marketing steeds belangrijker wordt, betekent echter niet dat offline marketing geen impact meer heeft. Afhankelijk van uw budget, uw doelen en de fase waarin uw bedrijf zich bevindt, kan ook offline marketing een groot effect hebben. Vaak is het dan ook verstandig om online en offline marketing te combineren

Voorbeelden van diensten

Om deze reden bieden we zowel online als offline marketing-diensten aan. Denk bijvoorbeeld aan: zoekmachine-optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA), webdevelopment en  e-mailmarketing, maar ook het verbeteren van je offline appearance, drukwerk, advertenties en meer.

De juiste marketing

op het juiste moment​

Wij geloven dat marketing de meeste impact heeft als u de juiste marketingtools inzet op het juiste moment. Daarom werken wij altijd vanuit een strategie.

We kijken altijd in welke fase uw onderneming zich bevindt: de overlevingsfase, de optimalisatiefase of de schalingsfase. Wanneer uw onderneming zich in de overlevingsfase bevindt, vraagt dat om de inzet van andere marketingtools en een andere aanpak en dan wanneer uw onderneming zich in de optimalisatiefase, of de schalingsfase bevindt. 

We bepalen waar u nu bent en waar u naartoe wilt. Vervolgens stellen we een plan op om dat gat te overbruggen. Meer informatie over een marketingstrategie die past bij uw bedrijf,

Bent u benieuwd wat MarFis MMT voor uw bedrijf kan betekenen? Of wilt u meer informatie over de diensten van MarFis MMT?