Wie zijn wij?

Professioneel team

Gespecialiseerd in de fiscale sector

''Ik betaal me suf aan leadplatformen, maar krijg daar niet de juiste klanten voor terug''

''Ik ben het vertrouwen in marketing verloren''

 – Deze uitspraken hoorde ik, Danny de Vries, oprichter en eigenaar van MarFis MMT, regelmatig van ondernemers in de fiscale sector.

Hoe kan dat? Marketing is maatwerk. Elke onderneming is uniek, dus elke marketingstrategie ook. Wanneer u de juiste marketing op het juiste moment inzet, levert dit het meeste op. Met andere woorden, de Return on Investment (ROI) is dan het hoogst.

Onze beloften aan u:

  • Marketingstrategieën op maat: we kijken in welke fase uw bedrijf zich bevindt en passen de marketingstrategie hierop aan. We zetten de juiste marketingtools in op het juist moment.
  • Klanten die passen bij uw bedrijf en die uw onderneming vooruit helpen: geen onderbetalende klanten of klanten waar u nog niet klaar voor bent.
  • Een zo hoog mogelijke ROI; de investering die u maakt, moet u onder de streep zo veel mogelijk geld opleveren. Bij MarFis MMT krijgt u waar voor uw geld.

MarFis MMT doet het anders

Met MarFis MMT willen we het anders doen: wij willen commercialiteit bereikbaar maken voor alle ondernemers in de fiscale sector.

boekhouder leads
Dit zijn wij

Het powerteam

We zijn gespecialiseerd in marketing voor de fiscale sector. Ons team bestaat dan ook uit marketeers en strategen met ervaring in en kennis over uw sector. Inhouse hebben we een groot team dat zich bezighoudt met LinkedIn-automation, e-mailmarketing en e-mailautomation, design en meer. Daarnaast werken we met een scala aan preferred partners. Zo kunnen we u altijd de juiste tools bieden voor uw bedrijf.

Bel Mij Terug

Laat het ons weten wat uw vraag is en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.