Preferred Partners van

Marfis MMT

Naast ons eigen team, werken wij samen met een mooi aantal ervaren, professionele partners op het gebied van marketing. Zo kunnen wij u altijd de juiste tools bieden op het juiste moment. Wij werken op dit moment onder meer samen met:

Partner worden van

Marfis MMT?

Wil jij je inzetten voor ondernemers in de fiscale sector. Wij screenen al onze partners om er zeker van te zijn dat wij onze klant de kwaliteit bieden die hij van ons gewend is.

  • Aanmelden: meld je aan als potentieel partner.
  • Screening: wij evalueren jouw bedrijf en kijken of jouw werkwijze, ervaring en kennis bij ons past.
  • Koppelen partners en ondernemers: wanneer wij een strategie hebben geschreven voor ondernemers, koppelen wij daar de juiste partners aan.
  • Samenwerking: om de samenwerking goed te laten verlopen, maken we duidelijke afspraken. Wij komen onze afspraken na en verwachten dat ook van jou.
  • Monitoring: om er zeker van te zijn dat onze partners de kwaliteit leveren die wij van ze verwachten, monitoren wij de voortgang voortdurend. Zo zijn we er zeker van dat de marketingstrategie optimaal uitgevoerd wordt en de return on investment het hoogst is.
  • Ongoing process: Goede bedrijven veranderen voortdurend, om in te spelen op nieuwe vragen en verwachtingen. Ons bedrijf is continu in verandering, net zoals dat van jou. Het evalueren en monitoren van de samenwerking is dan ook een ongoing process:

Bel Mij Terug

Laat het ons weten wat uw vraag is en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.